Καταχωρητής .GR

Η EVRESIS Α.Ε. είναι επίσημος καταχωρητής στο Μητρώο Ονομάτων Internet με κατάληξη .gr (GR-Hostmaster) του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας

Ιστοσελιδα Προβολης

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η διαδικτυακή προβολή της επιχείρησης σας δεν μπορεί να είναι απλά μία στατική παρουσίαση εικόνων και κειμένων που δεν ανταποκρίνονται στις εξελίξεις της πραγματικής ζωής.

e-shop

Οι πελάτες απολαμβάνουν να αγοράζουν από τα σπίτια τους, από την εργασία τους, ή και μέσω των smartphone τους. Κάθε ώρα της ημέρας. Απολαμβάνουν την αναζήτηση και τη σύγκριση και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να σας πείσει για την αξιοπιστία σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Προσωπικη Ιστοσελιδα

Το Διαδίκτυο έγινε τελικά προσωπικό! Αν θέλετε έναν ιστότοπο ή blog για εσάς, τότε μια προσωπική ιστοσελίδα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αποκτείστε μια επαγγελματική εικόνα, η οποία αποδεικνύει τη δέσμευσή σας στους πελάτες σας, ενισχύοντας την ατομική σας επιχείριση.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΑTEI Θεσσαλονικης

υποστήριξη στην Υποβοήθηση Διδασκαλίας από το 2010

ΤΕΙ Κ. Μακεδονιας

υποστήριξη στην Υποβοήθηση Διδασκαλίας

ΤΕΙ Ιονιων Νησων

υποστήριξη στην Υποβοήθηση Διδασκαλίας

FTTO

FIBER TO THE OFFICE

Το Fiber to the office (FTTO) είναι μια εναλλακτική ιδέα καλωδίωσης για τοπικά δίκτυα σε περιβάλλοντα γραφείων. Συνδυάζει παθητικά στοιχεία (οπτικές ίνες, patch panels, κουτιά και υποδοχές σύνδεσης κ.α.) και ενεργά mini-switches (FTTO switches) για την παροχή Gigabit Ethernet στις τελικές συσκευές. 

Στην δικτύωση με το μοντέλο FTTO του δεν υπάρχει ο περιορισμός των 100μ που έχουν τα χάλκινα καλώδια. Η υλοποιήση γίνεται με λιγότερο και φτηνότερο εξοπλισμό.

Η EVRESIS μπορεί να εκπονήσει μελέτη και να αναλάβει την εγκατάσταση δικτύου FTTO που εξυπηρεστεί τις ανάγκες της επιχείρισης σας.

Σημαντικοι Πελατες

Η EVRESIS A.E παρέχει υπηρεσίες σε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες και φορείς πανελλαδικά.
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1